Yeni Öğrenci - Yeni Mezun Buluşması

23 Eylül 2021 Tarihinde gerçekleşen etkinliğimizde Yeni Öğrencilerimiz Yeni Mezun arkadaşlarımızla buluşturlar. Doç. Dr. Serdar SOLAK tarafından organize edilen etkinliğe, bölümümüzü kazanan yeni öğrencilerimiz, bölümümüz öğretim üyeleri ve mezunlarımız katıldı. Yeni mezunlarımız, öğrencilerimize okulumuz, bölümümüz ve çalışma hayatı hakkında çeşitli bilgiler verdiler. Mezunlarımız, Bilişim Sistemleri Mühendislerinin hangi alanlarda ve disiplinlerde çalışabileceğini, kendilerine alan seçerken nelere dikkat etmeleri gerektiğini, öğrencilik ve çalışma hayatındaki farklılıkları anlattılar. Etkinliğimize katılan, İrem Çilingir, Şevval Güney, Başak Burcu Söğüt, Netice Doğan, Melek Durdu, Feyza Nur Selim, Engin Işık, Muhammed Aksoy, Yahya Gedik, Umut Erol, Remzi Cenk Boztepe ve Cüneyt Yazıcı'ya teşekkür eder, iş ve akademik hayatlarında başarılar dileriz.