BİMSER Çözüm İş Birliği

Bilişim Sistemleri Mühendisliği olarak Kocaeli’nin Yazılım konusundaki önemli firmalarından Bimser Çözüm A.Ş. ile İşletmede Mesleki Eğitim dersi kapsamında Protokol imzalanmıştır. Yapılan protokol kapsamında, bölüm başkanlığımız tarafından seçilen öğrencilerimiz Güz ve Bahar dönemlerinde Bimser firmasında İşletmede Mesleği Eğitim yapacaklardır. Bu kapsamda firma, gerek teknik konularda gerekse kalite ve belge yönetimi konularında öğrencilerimizi piyasanın ihtiyaç duyduğu eğitimlere tabi tutacaktır. Ayrıca, öğrencilerimizin firma tarafından verilen projeleri yapması beklenmektedir. Bu süreç sonunda başarılı olan ve Bimser firması tarafından seçilen öğrencilerin istihdam edilme durumları da söz konusudur. Protokol kapsamında, ilk öğrencilerimiz 2021-2022 Güz Yarıyılında firmada İşletmede Mesleki Eğitim yapmaya başlamışlardır.